Menu Sluiten

Ir Verwarming

Health Mate is reeds 40 jaar marktleider en voor zovelen onmisbaar geworden. We gebruiken de beste materialen en technieken waardoor we als enige fabrikant levenslange garantie kunnen bieden.

Health Mate Infraroodcabines

Het verschil tussen Health Mate® en een ander merk?

Er zijn veel infraroodsauna”s op de markt, vaak ook goedkopere dan die van Health Mate®. Maar laat je niet misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op je lichaam. Health Mate® is reeds 40 jaar marktleider en voor zovelen onmisbaar geworden. We gebruiken de beste materialen en technieken waardoor we als enige fabrikant levenslange garantie kunnen bieden.

Erkend verdeler van Health Mate

De beste health mate infraroodsauna koop je bij een erkend dealer. We bieden alle informatie over health mate infrarood cabines. Sterker nog we hebben zelfs testcabines die je kan gebruiken.

Health Mate infraroodcabine”s bestaat 40 jaar! Sinds 1979 veroveren we de wereld, dat durven we gerust te zeggen. Want je vindt onze Health Mate® sauna”s vandaag in meer dan 50 landen. Een Health Mate® infraroodcabine geneest niks, maar bevordert de levenskwaliteit enorm.

Sporters maken voor of na hun training gebruik van de Health Mate® infraroodcabine. Zo kunnen ze hun prestaties verbeteren en sneller recupereren. Maar evengoed mensen die een drukke werkdag van zich willen afschudden. Ook als je uw immuniteit wil boosten en afvalstoffen op een snelle manier wil verbranden. Tal van voordelen met een Health Mate® infraroodcabine in huis.

50194405019440

Meer info

tags: Health Mate – Health Mate Infraroodcabines – Infrarood Sauna – Infrarood Verwarmingspanelen – Infraroodcabines – 

Wenst u meer info over ir verwarming kijk dan vlug op https://www.dc-infrarood.be | Ir Verwarming

Sauna | Massage | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ir verwarming

home producten darr zonne energie hout en pellets isolatie fakrodakramen renovatie sanitair vloerverwarming electriciteit realisaties darr zonnepanelen zonneboilers houtbranders renovaties beurzen darr expoperinge sfeerbeurs proven expoperinge energiebeurs ecobeurs service contact algemene elekticiteit herkeuringen aanpassingen led verlichting irverwarming domotica relighting copy ecolis . All rights reserved. Designed by sandcomp .

project r plaatsen van centrale verwarming en een ventilatiesysteem in woningen te ventilatiesysteem in woningen te brakel gavere kluisbergen wortegempetegem zingem de werken werden aanbesteed op de werken starten op en de uitvoeringstermijn bedraagt kalenderdagen ir verwarming voor meer omzet De leiding van de werken is in handen van ir. Willy moens renovatie .

Feiten over Ir verwarming

fr nl contact geschiedenis missie amp visie wattec nv home hydromechanica zwembadtechnieken heating amp cooling geschiedenis historiek de firma wattec n.v. Werd in augustus opgericht door het samengaan van de bedrijven wadenex bvba en n.v. De wispelaere. Op die manier werd de jarenlang opgebouwde kennis en kunde geborgd in n geheel waarom kiezen voor ir verwarming Beide bedrijven werkten in de periode ervoor al jarenlang samen. N.v. De wispelaere toen gevestigd in heusdendestelbergen bestond reeds van in . Doorheen de jaren specialiseerde het bedrijf zich in hydromechanica en kwam op die manier ook in de wereld van de zwembadtechnieken terecht. Hierin bouwde het een sterke expertise op en kan heel wat mooie referenties voorleggen. Wadenex gestart in met focus op installatie van sanitair en verwarming ondersteunde de uitvoering van de projecten. Het nieuwe wattec om aan de opvolgingsproblematiek een uitkomst te bieden en verdere groei en ambities waar .