Menu Sluiten

Infraroodcabine Health Mate

Health Mate is reeds 40 jaar marktleider en voor zovelen onmisbaar geworden. We gebruiken de beste materialen en technieken waardoor we als enige fabrikant levenslange garantie kunnen bieden.

Health Mate Infraroodcabines

Het verschil tussen Health Mate® en een ander merk?

Er zijn veel infraroodsauna”s op de markt, vaak ook goedkopere dan die van Health Mate®. Maar laat je niet misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op je lichaam. Health Mate® is reeds 40 jaar marktleider en voor zovelen onmisbaar geworden. We gebruiken de beste materialen en technieken waardoor we als enige fabrikant levenslange garantie kunnen bieden.

Erkend verdeler van Health Mate

De beste health mate infraroodsauna koop je bij een erkend dealer. We bieden alle informatie over health mate infrarood cabines. Sterker nog we hebben zelfs testcabines die je kan gebruiken.

Health Mate infraroodcabine”s bestaat 40 jaar! Sinds 1979 veroveren we de wereld, dat durven we gerust te zeggen. Want je vindt onze Health Mate® sauna”s vandaag in meer dan 50 landen. Een Health Mate® infraroodcabine geneest niks, maar bevordert de levenskwaliteit enorm.

Sporters maken voor of na hun training gebruik van de Health Mate® infraroodcabine. Zo kunnen ze hun prestaties verbeteren en sneller recupereren. Maar evengoed mensen die een drukke werkdag van zich willen afschudden. Ook als je uw immuniteit wil boosten en afvalstoffen op een snelle manier wil verbranden. Tal van voordelen met een Health Mate® infraroodcabine in huis.

50194405019440

Meer info

tags: Health Mate – Health Mate Infraroodcabines – Infrarood Sauna – Infrarood Verwarmingspanelen – Infraroodcabines – 

Wenst u meer info over infraroodcabine health mate kijk dan vlug op https://www.dc-infrarood.be | Infraroodcabine Health Mate

Sauna | Massage | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Infraroodcabine health mate

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag gesloten rijselseweg ieper infovanderhaeghepatrick.be vandaag van toggle navigation een vraag contacteer ons infraroodcabine health mate firma Verwarming kachels badkamers sanitair wellness elektriciteit keukens ventilatie elektro home wellness wellness in onze stressvolle maatschappij is het belangrijk om tijdig gas terug te nemen en tijd te maken om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Wij bieden u diverse mogelijkheden om te werken aan uw welzijn met een ruime keuze aan infraroodcabines en raindance douchesystemen en een select aanbod aan saunas en stoomcabines. Een stralende gezondheid dankzij een infraroodcabine met toptechnologie kies voor optimaal genieten met de health mate infraroodsaunas. Deze cabines combineren de bewezen therapeutische werking me.

rijksweg b izegem acties aanbod badkamers verwarming sanitair wellness ventilatie wand vloertegels in de kijker badkamerrenovatie toonzaal vacatures contact afspraak inplannen magazijn onderhoud verwarming wellness home aanbod wellness vragen een vraag ivm wellness vul onderstaande formulier in en laat ons weten wat uw vraag is. We laten u zo snel mogelijk een antwoord. Leave this empty badkamers verwarming sanitair wellness ventilatie wand vloertegels een wereld vol welbehagen ontspannen is de boodschap creeumler een eigen kuuroord uw bron van energie. Amerken van de beste kwaliteit tegen een sterke prijs Selectie over infraroodcabine health mate Van a tot z van verkoop tot plaatsing. Ruime keuze in onze showroom. Breng ons een bezoek. Infraroodcabine jacuzzi plaatsing bekijk de brochure van health matereg health matereg is een begr.

Toelichting over Infraroodcabine health mate

jump to navigation home wie zijn we sanitair verwarming contact infobalasco.be offerte you are herehome sanitair infraroodcabine infraroodcabine een stralende gezondheid dankzij een cabine met infraroodtechnologie welkom in de wereld van health mate baden is van alle tijden maar de eersten die er een echte lichaamscultus op nahielden waren de oude grieken en romeinen. De rijkste burgers hadden soms al een eigen badkamer in hun villa s. Anderen trokken naar de publieke badhuizen. Zo n badhuis was meer dan een plaats om zich te wassen. Het was een combinatie van badplaats sportcentrum en drankgelegenheid. De voorloper van onze huidige fitness en wellness centra. Toen al wisten de mensen dat een lichaam meer .